Limburgs Erfgoed – database
15594
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15594,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Limburgs Erfgoed – database

Categorie
16e - 18e eeuw, 19e eeuw, Archieven, Beek, Beesel, Bergen, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gemeentes, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Horst, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Meerssen, Middeleeuwen, Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Onderzoek, Onze tijd, Peel en Maas, Prehistorie, Roerdalen, Roermond, Romeinen, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Tijdlijn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Venray, Voerendaal, Weert
Over dit project

Op deze site is het mogelijk om verschillende aangesloten collecties in een keer te doorzoeken. Met één eenvoudige handeling wordt een overzicht uit alle aangesloten collecties weergegeven.

Op de site vindt u onder meer links naar organisaties in Limburg die het cultureel erfgoed bewaren, bestuderen, promoten en tentoonstellen. U kunt er ook terecht voor topstukken, voorbeelden van en artikelen over specifieke thema’s binnen het rijke Limburgse erfgoed.

Het doel van de site is tweeledig. Op de eerste plaats kan de bezoeker snel betrouwbare informatie over het Limburgs cultureel erfgoed raadplegen. Op de tweede plaats wordt aan Limburgse instellingen op het vlak van erfgoed de gelegenheid geboden zich op het internet te presenteren aan een breed publiek, voor jong en oud.

www.limburgserfgoed.nl