Echt – Heemkundekring Echterlandj
16074
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16074,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Echt – Heemkundekring Echterlandj

Categorie
Echt-Susteren, Gemeentes, Heemkunde
Over dit project

Op deze website treft u onder andere ons laatste nieuws aan. Alle informatie is snel en overzichtelijk toegankelijk via de menuknoppen boven de fotobanner en het menu Op de Agenda aan de rechterzijde van deze pagina. Onder de menuknop Documentatie wordt binnenkort een submenu Foto’s toegevoegd. Deze fotorubriek wordt komende tijd gevuld met foto’s uit het Historisch Informatie Punt (HIP) van het Museum van de Vrouw, uit onze eigen collectie en uit particulier bezit.

Behalve een tijdschrift dat 4x per jaar verschijnt en een 2-jaarlijks jaarboek verzorgt de HKEL wandelingen, lezingen en excursies en wordt de gelegenheid geboden mee te doen in werkgroepen met thema‚Äôs als o.a. archeologie, genealogie, documentatie, digitalisering van historische foto’s en Waekbladen.

echterlandj.nl