Eynderhoof openluchtmuseum – Nederweert
16041
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16041,bridge-core-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Eynderhoof openluchtmuseum – Nederweert

Categorie
Bezoek, Gemeentes, Musea, Nederweert
Over dit project

Openluchtmuseum Eynderhoof is een mooi en levendig Peeldorp waar je na het passeren van de ijzeren poort meteen terug gaat in de tijd van rond 1900.
Eynderhoof is gelegen in de mooie landelijke en groene omgeving van het dorp Eind, gemeente Nederweert. Het museum wordt onderhouden, bemand en beheerd door vrijwilligers. Daarom heeft het museum een eigen gezicht, niet alleen qua cultuur en historie, maar ook wat betreft beheer en exploitatie.

In dit museum is veel te zien, te beleven en te ondernemen voor jong en oud. Een bezoek aan de mooie Peelregio is pas echt compleet na een bezoek aan dit Limburgs Openluchtmuseum.

Het museum is vanaf 1 april tot en met 31 oktober geopend op dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.
adres
Milderspaat 1
6034 PL Nederweert – Eind
eynderhoof.nl